Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle diensten

Online communicatiemiddelen verbeteren

“We willen graag een app voor interne communicatie”, horen we vaak. Maar achter deze vraag, weten we uit ervaring, schuilt een andere: Welke communicatiemix geeft het beste resultaat voor onze organisatie? De communicatiemix omvat alle communicatievormen die ingezet worden in een organisatie: van werkoverleg tot social intranet.

Veel medewerkers zijn het overzicht kwijt en worstelen met een grote hoeveelheid online tools die er in de organisatie beschikbaar is en soms missen ze juist de toegang tot een tool die hun werk makkelijker maakt. We verbeteren samen met jou de complete communicatiemix en kunnen ook specifiek ingaan op de interne online communicatiemiddelen, zodat die aansluit bij de communicatiestrategie. We gaan op zoek naar de juiste balans in middelen en activiteiten om te luisteren, te informeren, te ervaren en de dialoog aan te gaan. We inventariseren wat er al goed gaat en wat er beter kan. Zo werken we aan vernieuwing van intranet, interne nieuwsbrieven en andere slimme tools met goed bereik en effect.

De belangrijke eerste stap voor effectieve interne online communicatiemiddelen is het achterhalen wat het beste aansluit bij de werksituatie en de mediavoorkeuren van jouw medewerkers. Lees ook meer over het onderzoek doen naar de huidige online communicatiemiddelen. Daarna matchen we de huidige situatie met de wensen van gebruikers en gaan we gestructureerd aan de slag om communicatiemiddelen te verbeteren of nieuwe te implementeren.

Op zoek naar de juiste (online) communicatiemix? Stel je vraag aan Roosmarijn.

Op zoek naar de juiste (online) communicatiemix? Stel je vraag aan Roosmarijn.

Roosmarijn Busch

Directeur | Communicatieverbeteraar, specialist online communicatie