Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle diensten

Visie op interne communicatie ontwikkelen met het Interne Communicatie Canvas

Hybride werken werken is een van de belangrijkste ontwikkelingen in interne communicatie. Het is niet een extra thuiswerkdag, maar een andere manier van werken waarbij de thuisdag en de kantoordag een andere invulling krijgen. Thuiswerken is voor werk dat concentratie vergt, kantoor werken is voor inspiratie en binding.

Hybride werken en all remote werken vraagt om een nieuwe visie op interne communicatie. Continu werken op afstand stelt andere eisen aan de communicatiemiddelen en vereist nieuwe vaardigheden van de mensen die communiceren. Echt hybride werken vraagt een andere vorm van leiderschap, duidelijke afspraken binnen teams en andere vormen van binding. Het heeft daarmee invloed op de inrichting van de interne communicatie. Het vraagt een andere visie op de rol van interne communicatie, de inzet van andere communicatievormen van de communicatiemix/kanaalstrategie en een nieuwe rol van de IC-adviseur.

Nu is de tijd dat we als communicatieadviseurs opnieuw kunnen definiëren wat interne communicatie kan toevoegen aan de (hybride) organisatie. Orange Otters helpt daarbij. Samen met jullie bekijken we welke vorm van interne communicatie past bij jullie wijze van werken. In de visie op interne communicatie komen we tot leidende principes die passen bij de nieuwe werkelijkheid. Vanuit het Interne Communicatie Canvas zetten we met jullie een nieuwe basis neer.

Orange Otters biedt advies, coaching en support op maat om interne communicatie te verbeteren.

We staan voor je klaar. Neem contact ons op.

We staan voor je klaar. Neem contact ons op.

Michael Meyer

Directeur | Senior adviseur interne communicatie