Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Trainingen en coaching interne communicatie

Wij delen onze kennis en ervaring graag met je. Dit doen wij ook in de vorm van masterclasses, trainingen, cursussen, webinars, lezingen en via coaching. Op deze pagina staat een selectie van cursussen die wij geven. Verdiep je kennis bijvoorbeeld met de cursus interne communicatie of interne communicatie bij verandering. Ook als we niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, zorgen wij voor een goede online of hybride cursus. Het geplande aanbod vind je in de agenda. Daarnaast plannen we graag op aanvraag voor jouw organisatie. Zien we jou binnenkort?

Onze trainingen en cursussen:

  • interne communicatie
  • interne communicatie bij verandering/ verandercommunicatie
  • diversiteit en inclusie
  • leiderschapscommunicatie verbeteren
  • hybride werken, interne communicatie en online tools
  • kennisdelen bevorderen in jouw organisatie: de rol van interne communicatie
  • verandercommunicatie bij digitalisering
  • verandercommunicatie verbeteren met netwerkanalyse

Agenda

Cursus Interne communicatie bij verandering

Het succes van organisatieverandering staat of valt met goede interne communicatie. Hoe pak je dat aan? En wat kun jij, als communicatieprofessional, betekenen voor leidinggevenden in het veranderproces? Bestaat hét recept voor communicatie bij verandering eigenlijk wel? Dat en meer leer je in deze cursus.

De driedaagse cursus Interne communicatie bij verandering is bedoeld voor senior communicatieadviseurs die zich willen verdiepen in interne communicatie. Wij bieden de cursus verandercommunicatie aan in samenwerking met Van der Hilst Communicatie.

Schrijf je in via Van der Hilst

Workshop: kennisdelen bevorderen in jouw organisatie

Kennisdelen: het lijkt vanzelfsprekend in organisaties, maar de praktijk is weerbarstig. Hoe zorg je dat kennisdelen binnen je organisatie wél lukt? En wat past het beste bij jouw organisatie? Met theorie uit de gedragswetenschappen gaan we een dagdeel samen aan de slag in een creatieve brainstorm om ideeën voor kennisdeling te verzamelen.

Bekijk deze workshop

Cursus communicatie bij adoptie van digitalisering (incompany)

Ga samen met jouw collega’s aan de slag in deze eendaagse cursus en zorg dat medewerkers jullie nieuw systeem omarmen! Volledig interactief online of op locatie als het kan. Organisaties werken steeds digitaler. Dat biedt kansen, maar kan ook bedreigend zijn. De impact van nieuwe digitale werkwijzen, zoals een nieuw social intranet of Microsoft 365, is voor medewerkers groot. Want bij elk nieuw systeem moeten mensen oude routines vervangen door een nieuwe manier van werken. Dat los je niet op met alleen een ‘knoppencursus’.

Bekijk deze cursus

"De betrokkenheid van Roosmarijn en Michael was uitstekend."

Leo Bouma

VRD & GGD

“De vakkundigheid en ervaring van de trainers was uitstekend. Dank!”

Romy Feer

Romy Feer Communicatie