Contact EN

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Trainingen en cursussen

Wij delen onze kennis en ervaring graag met je. Dit doen wij ook in de vorm van masterclasses, trainingen en cursussen, en lezingen op events. Verdiep je kennis bijvoorbeeld met de cursus interne communicatie of interne communicatie bij verandering. Het geplande aanbod vind je in de agenda. Of kies voor een in-company training voor jouw organisatie. Zien we jou binnenkort?

Blijf op de hoogte

De nieuwste data direct in jouw mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Zet mij op de lijst

Cursus Interne communicatie bij verandering

Het succes van organisatieverandering staat of valt met goede interne communicatie. Hoe pak je dat aan? En wat kun jij, als communicatieprofessional, betekenen voor leidinggevenden in het veranderproces? Bestaat hét recept voor communicatie bij verandering eigenlijk wel? Nee, want wat succesvol is in de ene organisatie, zorgt in de andere verandering slechts voor verstoring. Dat en meer leer je in deze cursus. We bouwen daarbij voort op de kleurenleer van De Caluwé en Vermaak.

De driedaagse cursus Interne communicatie bij verandering is bedoeld voor senior communicatieadviseurs die zich willen verdiepen in interne communicatie. Wij bieden de cursus aan in samenwerking met Van der Hilst Communicatie.

Schrijf je in via Van der Hilst

Verandercommunicatie bij digitalisering

Organisaties werken steeds digitaler. Dat biedt kansen, maar kan ook bedreigend zijn. De impact van nieuwe digitale werkwijzen, zoals een nieuw social intranet of Microsoft 365, is voor medewerkers groot. Want bij elk nieuw systeem moeten mensen oude routines vervangen door een nieuwe manier van werken. Dat los je niet op met alleen een ‘knoppencursus’.

Volg de eendaagse cursus en zorg dat medewerkers het nieuwe systeem omarmen!

Bekijk de cursus

Agenda

"De betrokkenheid van Roosmarijn en Michael was uitstekend."

Leo Bouma

VRD & GGD

“De vakkundigheid en ervaring van de trainers was uitstekend. Dank!”

Romy Feer

Romy Feer Communicatie