Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle blogs

Volg het webinar: Leeft jouw organisatieverhaal?

2 juli 2024

Een organisatieverhaal maak je niet voor niets. Met een sterk verhaal draag je bij aan een sterke organisatie. Een goed organisatieverhaal:

  • Bepaalt de identiteit van de organisatie
  • Geeft richting aan het werk
  • Stimuleert prioriteiten stellen
  • Zorgt voor efficientere samenwerking
  • Stimuleert betrokkenheid

Het helpt dus om te investeren in een organisatieverhaal, maar het probleem is: veel waarden -of internal branding- trajecten mislukken. In het voorjaar van 2024 deed Orange Otters onderzoek naar de mate waarin het organisatieverhaal leeft en waar je dat binnen organisaties terugziet. De resultaten van ons onderzoek geven waardevolle inzichten.

Zo hebben we inzicht gekregen in medewerkersbetrokkenheid, het effect van het organisatieverhaal en wat organisaties kunnen doen om deze echt te laten leven. Op 16 september organiseren we daarom het webinar “Leeft jouw organisatieverhaal?”, waarin we op die inzichten ingaan.

Volg het webinar op 16 september

Op maandagmiddag 16 september van 15:30-17:00 volgt er een live webinar waar Jori Alkemade en Floortje van der Hert conclusies en tips delen voor het laten leven van jouw organisatieverhaal. Bij aanmelding voor het webinar ontvang je direct de eerste uitkomsten van het onderzoek in je inbox. Je kunt deze ook apart downloaden.

Meld je aan voor het webinar