Contact

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
alle blogs

Orange Otters wordt Gouden Ottervriend bij Stichting Otteropvang

20 december 2017

Ons bureau heet Orange Otters verandercommunicatie. We kozen die naam omdat we als communicatieadviseurs graag kleur en vrolijkheid brengen bij de organisaties waar we voor werken. Vandaar een naam met een sprekende kleur en een lief slim beestje erin. (Het is overigens geen toeval dat we voor oranje hebben gekozen. Het is de veranderkleur die staat voor co-creatie, een aanpak die ons goed past). Natuurlijk dragen wij een warm hart toe aan de otter. Wij zijn in 2017 Gouden Ottervriend geworden en steunen het werk van Stichting Otteropvang De RietNymf.

OrangeOtters-Gouden-Ottervriend

Stichting Otteropvang De Rietnymf

Na een leerzame en goed verzorgde dag bij De Rietnymf weten we meer over otters. Echt lief kun je de in Nederland voorkomende landotters helaas niet noemen, maar slim en adaptief gelukkig wel. We zijn onder de indruk geraakt van de manier waarop Ingrid en Auke met natuureducatie en -beheer aan het werk zijn. We steunen hun werk daarom graag.

De RietNymf is een natuur- en educatiecentrum gevestigd in de Groote Veenpolder in Zuid Friesland bij het natuurgebied de Rottige Meente. De moeite van een bezoek waard. Bekijk ook hun website: www.derietnymf.nl.

Lees meer over

Over Orange Otters