Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle blogs

Onderzoek | Leeft jouw organisatieverhaal?

23 mei 2024 Leestijd: 1

Draag jij bij aan ons onderzoek naar het bestaan van organisatieverhalen? Een organisatieverhaal omschrijft waartoe je als organisatie werkt, wie je wilt zijn en hoe je werkt. Ook wel missie, visie en organisatiewaarden. Wij zijn benieuwd in hoeverre dit in jouw organisatie (groot of klein) leeft. Of jullie nu een onscherp of een ijzersterk organisatieverhaal hebben, we zijn benieuwd naar jouw verhaal. Het maakt niet uit in welke rol jij werkt.

Doe direct mee. Het invullen duurt slechts 5 minuten. We verwerken de antwoorden anoniem.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Wij stellen het enorm op prijs als je meedoet aan dit onderzoek naar organisatieverhalen! Uiteraard delen we de resultaten, zodat ook jij inzicht krijgt in hoe andere organisaties hiermee omgaan. En je maakt ook nog eens kans op onze knuffelbare Otter-mascotte!

Waarom doen we dit onderzoek naar organisatieverhalen?

Het belang van een duidelijk en aansprekend organisatieverhaal wordt vaak onderschat. Maar nog belangrijker het laten leven van dit verhaal komt vaak niet van de grond. Als Otters geloven wij in de kracht van een organisatieverhaal. De resultaten van dit onderzoek laten zien wat goed gaat en waar aandacht nodig is. Deze inzichten delen we met jou in blogs, workshops en lezingen. Door deel te nemen aan dit onderzoek ontvang je een infographic met de bevindingen en krijg je de optie tot een gratis sparringssessie met ons om al jouw vragen over jullie organisatieverhaal te stellen.

De sluitingsdatum is donderdag 6 juni 2024.

Meer lezen over hoe wij werken aan organisatiecultuur en waarden?