Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle blogs

Drie nieuwe Orange Otters!

3 februari 2022 Leestijd: 2 minuten

Orange Otters, het bureau voor interne communicatie, verwelkomde drie nieuwe collega’s op 1 februari. Jeroen van Woudenberg versterkt het team als senior communicatieadviseur, Salima Kissami brengt een frisse blik als junior communicatieadviseur en Evani Seymor start met haar afstudeeropdracht over diversiteit en inclusie binnen organisaties.

Jeroen van Woudenberg heeft de afgelopen 12 jaar veel van het communicatievak ervaren. Hij was zelfstandig adviseur, communicatiemanager, heeft communicatieopleidingen ontworpen en is, lang geleden, begonnen als stagiair bij Huib Koeleman, één van de oprichters van Orange Otters. Online-, verander- en interne communicatie zijn voor hem onlosmakelijk verbonden. Deze vakgebieden geven hem de inspiratie om blijvend te vernieuwen. Daar krijgt hij energie van.

Salima Kissami is relatief nieuw in het vak en al enorm gefascineerd door gedragsverandering. In haar eerste baan was zij twee jaar strategisch, tactisch en operationeel betrokken bij de transitie en transformatie van Achmea Pensioenservices. Volgens Salima zijn medewerkers de mooiste doelgroep die je als communicatieadviseur kan hebben. Je staat midden in diverse doelgroepen – de uitdaging ligt voor Salima juist in deze complexiteit.

Evani Seymor start momenteel aan de laatste fase van haar opleiding Communicatie. Gedurende haar studie heeft ze altijd al interesse gehad in interne communicatie en heeft onlangs haar minor Verandermanagement en Interne Communicatie succesvol afgerond. Ze gaat deze periode haar kennis toepassen in een afstudeeronderzoek over diversiteit en inclusie binnen organisaties.

Orange Otters is zes jaar geleden opgericht als gespecialiseerd bureau in interne communicatie. Organisaties waar de interne communicatie goed verloopt, zijn leuker om voor te werken en presteren beter. Orange Otters gelooft dat bij interne communicatie de sleutel ligt voor hogere betrokkenheid in organisaties en teams, ook – of juist – bij verandering. Met de aanwinst van Evani, Salima en Jeroen sluit het bureau nog beter aan op de toenemende vraag naar specialistische kennis. Orange Otters werkt voor profit- en non-profit-organisaties in Nederland en België.