Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle blogs

Passie voor reizen en culturen – Evani stelt zich voor

17 februari 2022 Leestijd: 2 minuten

De afgelopen tweeënhalf jaar zijn voorbij gevlogen! Na het succesvol afronden van mijn minor Verandermanagement en Interne Communicatie ben ik nu echt in de allerlaatste fase van mijn studie beland. Het is tijd om af te studeren. De vacature voor het uitvoeren van een onderzoek op het gebied van diversiteit en inclusie sprak mij direct aan. Ik ben van Surinaamse afkomst, dus ik heb veel affiniteit met dit thema. En hier zit ik dan, als afstudeerstagiair bij Orange Otters. In deze blog stel ik mij verder voor, want mijn enthousiasme over bijvoorbeeld koken deel ik graag.

Enthousiast, bevlogen en gek op koken

Mijn naam is Evani, een 23-jarige studente Communicatie. Momenteel woon ik nog thuis in Poortugaal, maar mijn doel is om dit jaar op mezelf te gaan wonen in Rotterdam. Ik heb een enthousiaste en bevlogen persoonlijkheid. Door deze eigenschappen ben ik erg nieuwsgierig en sta ik ervoor open om veel te leren.

In mijn vrije tijd kook ik graag. Om de afgelopen lockdowns door te komen, heb ik me uitgeleefd op de kookboeken in de kast en allerlei nieuwe gerechten uitgeprobeerd. Via FaceTime heeft mijn oma mij verschillende Surinaamse gerechten leren maken. Ook spreek ik vaak af met vriendinnen om een hapje of een drankje te doen en gezellig bij te praten. Verder heb ik een passie voor reizen, ik heb de afgelopen jaren bijvoorbeeld rondreizen gemaakt door Cuba, Thailand en de Verenigde Staten. Ik vind het erg leerzaam en interessant om kennis op te doen over verschillende culturen. En reizen is de ideale manier om veel te leren over je medemens.

Affiniteit met diversiteit en inclusie

Vanaf het begin van mijn opleiding vind ik interne communicatie het meest interessant, omdat je dan veel en direct in contact staat met je interne doelgroep. Ik vind het ontzettend boeiend hoe je als organisatie jouw medewerkers kan motiveren, het beleid kan laten omarmen en mede vormgeven, hoe je hen kan laten meebewegen met de koers en betrokken houdt bij de organisatie.

Ik heb zelf veel affiniteit met de thema’s diversiteit en inclusie, omdat ik van Surinaamse afkomst ben. Het is belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft in de maatschappij, ongeacht je achtergrond, sekse, geloofsovertuiging, geaardheid, enz. Bovendien vind ik het belangrijk dat iedereen zich thuis en veilig voelt binnen een organisatie. Ik denk dat een betekenisvolle interne communicatie hier een belangrijke rol in speelt.

Sparren en leren

Op moment van schrijven ben ik net twee weken bezig met mijn afstudeerperiode. Ik heb tijdens mijn opleiding al wat kennis en ervaring opgedaan, maar ik wil dit tijdens mijn afstudeerperiode graag verbreden- vooral op het gebied van inclusie en diversiteit. Als nieuwe Otter maak ik dus graag kennis met je om te sparren en van je te leren. Je kunt mij een berichtje sturen via LinkedIn, of een mailtje naar evani@orangeotters.nl.