Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Natascha Hulsker

Junior communicatieadviseur

Mensen hebben mij altijd al geïntrigeerd, en daarom haal ik veel energie uit hen doorgronden. Het is ook niet voor niets dat mijn achtergrond in HR ligt. Daarmee zet ik graag verandering in gang, of het nu gaat om het inspireren van mensen met nieuwe gedachten of het bedenken van creatieve oplossingen.

Doorzien en voelen

Sterk aanvoelen wat de ander nodig heeft, is wat mij kenmerkt. Zo deelden kennissen een verhaal over mij van toen ik vijf jaar oud was: op een verjaardagsfeestje was een klein meisje onophoudelijk aan het huilen. Ondanks de inspanningen van de ouders, bleef het huilen voortduren. Toen ik naar het meisje ging, legde ik voorzichtig een doekje over haar hoofd. En je raadt het al: ze werd stil. Het meisje bleek overprikkeld en had behoefte aan rust. Bij veranderkunde vind ik het cruciaal om te luisteren naar wat er niet wordt gezegd en toch bedoeld, om de behoefte van mensen te doorgronden. En samen te komen tot passende resultaten.

Bella ciao

Op avontuur gaan vind ik het allerleukste wat er is. Ik besteed mijn vrije tijd dan ook het liefst door te reizen. Rondstruinen in Italië en surfen op Bali zijn mijn favoriet. Op dit moment bevind ik me in het avontuur van het Italiaans leren.

Balanceren

Sporten is mijn grootste passie, naast mijn liefde voor avontuur. Op het schoolplein gaf ik de voorkeur aan een potje voetbal met de jongens, boven giechelen met de meiden. Dansen en hockey vulden mijn weken als kind. Tegenwoordig omvat mijn sportroutine gevarieerde activiteiten: de sportschool, padel, paaldansen, klimmen, hardlopen en GRIT (HIIT-training). Sporten geeft mij plezier, maar ook de balans tussen mentale inspanning en goed in je lichaam zitten.

Als Orange Otter inzetbaar voor:

  • communicatieadvies in interne- en verandercommunicatie;
  • gesprekstechnieken uit de hr-achtergrond;
  • contentcreatie voor interne communicatiemiddelen;
  • begeleiden van workshops en trainingen.