Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle blogs

Belangrijk nieuws: verhuizing Orange Otters naar een nieuwe locatie!

28 juli 2023 Leestijd: 1

 

Beste vrienden, klanten en partners,

We zijn verheugd om jullie allemaal te informeren over onze aankomende verhuizing naar een prachtige nieuwe locatie in Amsterdam! Dat is de eerste verhuizing van Orange Otters. Per 1 september 2023 zullen we onze intrek nemen in ons nieuwe kantoor:

Orange Otters | Kaap Noord Asterweg 19 – D12 unit 3 1031 HL Amsterdam

Deze beslissing komt voort uit de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt bij Spaces Vijzelstraat. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze verhuizing ons zal bieden. Met onze nieuwe locatie in het snel ontwikkelende Amsterdam Noord kunnen we nog beter voldoen aan jullie behoeften en wensen.

We streven er natuurlijk naar om jullie dezelfde adviesdiensten te blijven bieden op onze nieuwe locatie.

Wat verandert er voor jullie als klant?

  1. Adreswijziging: ons nieuwe adres is Asterweg 19 – D12 unit 3, 1031 HL Amsterdam. Handig als je dit nieuwe adres bijwerkt in je systemen om onnodige verwarring te voorkomen.
  2. Telefoonnummer en e-mailadres: ons telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd. Jullie kunnen ons nog steeds bereiken op +31 20 369 7290 en team@orangeotters.nl voor al jullie vragen en verzoeken. En je kunt ons natuurlijk ook via onze directe nummers bereiken.
  3. Bereikbaarheid tijdens de verhuizing: Houd er rekening mee dat we mogelijk beperkte bereikbaarheid hebben tijdens de verhuisperiode. We zullen er echter alles aan doen om eventuele verstoringen tot een minimum te beperken en jullie op de hoogte te houden.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie, onze gewaardeerde klanten en partners, te bedanken voor jullie voortdurende steun. Zonder jullie zou deze groei niet mogelijk zijn geweest, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten op onze nieuwe locatie.

Mochten jullie vragen hebben over de verhuizing van Orange Otters of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om jullie te helpen.

Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Met vriendelijke groet,

Team Orange Otters