Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle trainingen en cursussen

Seminar: Organisatie- en cultuurverandering als communicatieopgave

Wanneer16 maart 2023

WaarLandgoed de Horst

KostenLeden Logeion: €195, Leden Young Logeion: €97,50 en Niet-leden: €295

De beste manier om verandering duurzaam te laten zijn is met een cultuur- en gedragsverandering. Dat begint met de mensen in de organisatie en het samen creëren van een dynamische en wendbare omgeving. De communicatieprofessional heeft hierin een verbindende en richtinggevende rol. Een rol die in feite nooit eindigt, want een verandering (en ook een organisatie) is nooit af.

Op deze dag kijken we met diverse experts van binnen én buiten het communicatievak onder leiding van dagvoorzitter Hans Etman naar richting geven aan het subtiele proces van gedragsverandering en de communicatie rond veranderingen.

Aan de orde komen bekende onderwerpen als analyse, strategie, draagvlak, betrekken en weerstand, aangevuld met onder meer de rol van communicatie bij agile veranderen en het belang van aandacht voor taal. Het accent ligt de hele dag op de praktijk, waarbij bijvoorbeeld ook de case rond de integratie van Vodafone en Ziggo aan bod komt. Naast ook een verrassende bijdrage ‘All that Jazz’ door musicoloog en veranderaar Rik Spann.

Ik schrijf mij in