Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle trainingen en cursussen

Online Intranetsymposium: sessie ‘De kracht van een kanaalstrategie voor betere interne communicatie’

Wanneer4 juni 2024

WaarOnline via MS Teams

Kosten210 euro

Op dinsdag 4 juni vindt het Online Intranetsymposium plaats. Tijdens deze dag verzorgt Roosmarijn een sessie over ‘De kracht van een kanaalstrategie voor betere interne communicatie’.

‘De kracht van een kanaalstrategie voor betere interne communicatie’

Heb je het gevoel dat jij en je collega’s worden overspoeld door een lawine van berichten en updates via talloze communicatiekanalen binnen je organisatie? Ben je op zoek naar helderheid over welke kanalen waarvoor zijn? En hoe je collega’s hierbij helpt? In deze sessie leer je de stappen naar een effectieve kanaalstrategie. Je ontdekt hoe je het gebruik van interne communicatiekanalen kunt stroomlijnen, van MS Teams tot intranet en van WhatsApp tot e-mail.

Roosmarijn illustreert dit via infographics en flowcharts, waardoor je na afloop niet alleen de theorie, maar ook de praktische voorbeelden hebt om aan de slag te gaan. Als afsluiter geeft ze tips voor het meenemen van collega’s in de nieuwe kanaalstrategie.

Versterk je organisatie door de slimme inzet van communicatiekanalen. Sluit aan bij deze sessie en ga direct aan de slag.

Over het Online Intranetsymposium

Het intranet is een belangrijk onderdeel van de interne communicatiemix. Heb je behoefte aan een kijkje in intranetten en digitale werkplekken van andere organisaties? Of ben je op zoek naar tips en tricks om jouw intranet te verbeteren. Neem deel aan het online intranetsymposium van communicatiebureau De Walvis op 4 juni 2024.

Schrijf je in