Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle downloads

Infographic verandercommunicatie

Verandercommunicatie ingewikkeld? Maak een goede start met onze infographic verandercommunicatie. Die geeft de 6 fases van verandering en de bijbehorende communicatie overzichtelijk weer. Van ‘wat is er aan de hand?’ tot en met de evaluatie. En weer terug naar het begin, want veranderen houdt nooit op.

Infographic-verandercommunicatie-kleineversie

 

Mail mij deze infographic

"*" geeft vereiste velden aan

Mogen we jou onze nieuwsbrief sturen?*
We delen onze inspiratie, blogs en vakkennis in onze nieuwsbrief. Ontvang hem ook!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Lees ook het boek

De infographic is gebaseerd op de herziene versie van het boek Interne communicatie bij verandering van Huib Koeleman. In dit boek behandelt stap voor stap de rol van communicatie: wat moet je in welke fase voorbereiden? Waarover moet je al communiceren en wanneer kan je collega’s erbij betrekken? Ook geeft het boek een praktisch overzicht van alle communicatievormen, variërend van bijeenkomsten tot blogs, Yammer en webinars. Met speciale aandacht voor visuele vormen van communicatie zoals infographics. Die zijn, in de beeldcultuur van nu, niet meer weg te denken als informatiebron.

Strategie in kleur

In het boek komen ook 7 verschillende visies op veranderen aan de orde. De strategieën zijn ingedeeld naar kleur. Zo is paars goed bij een crisis en oranje de meest interactieve strategie. Bij iedere kleur gelden andere wetten voor interne communicatie. De informatie is duidelijk en compleet en helpt je de juiste keuze te maken. Zo profiteer je als lezer ook van de kennis en ervaring van de auteur op het gebied van veranderkunde, communicatie en HR.