Contact EN

Zoeken

Generic filters
Exact matches only
alle boeken

Boek interne communicatie bij verandering

Huib Koeleman (Adfogroep 2002/2013)

Interne communicatie is dé succesfactor voor het slagen van veranderingstrajecten. De vraag naar het beste recept voor communicatie rond veranderingen is echter niet zomaar te beantwoorden. Iets wat succesvol is bij de ene verandering zorgt bij de andere slechts voor verstoring. Het boek Interne communicatie bij verandering van Huib Koeleman staat hier uitgebreid bij stil.

De derde druk van het boek interne communicatie bij verandering is een geheel herziene versie van het succesvolle boek uit 2002. In deze versie zijn nieuwe ervaringen en ideeën verwerkt waardoor het past bij veranderingen van nu. Zo zijn twee nieuwe strategieën toegevoegd: de paarse machtsstrategie, zinvol in crisissituaties, en de oranje interactiestrategie, waarbij medewerkers zoveel mogelijk worden betrokken. Het stappenplan is aangepast en bij de communicatieacties is steeds aangegeven welke actie geschikt is voor welk type verandering. Bekijk de onderdelen van het boek in deze infographic.

Het boek heeft 382 dagen in de top 100 gestaan van managementboek.nl en is daar een van de evergreens.

Interne communicatie bij verandering is een toegankelijke en complete gids voor communicatiemensen die betrokken zijn bij veranderprocessen. De veranderkleuren/-strategieën helpen hen snel de hoofdrichting voor de communicatie te bepalen. De meervoudige manier van kijken is een welkome verademing in de wereld van de platte rationele stappenplannen die het meestal niet zo goed doen bij grillige veranderprocessen. Kortom, gewoon een goed boek, dat je voor je plezier leest. aldus recensent Nico Jong in managementboek.nl

Deze uitgave is bestemd voor communicatie- en verandermanagers die de interne communicatie bij een verandering willen versterken. Daarnaast is het boek geschikt voor studenten aan hbo- en universitaire opleidingen die dieper op het onderwerp communicatie en verandering willen ingaan. Bestel hier!

En het boek staat in de top 3 van de beste boekentips voor HBO 

besteboekentips

Bekijk ook het boek ‘Interne communicatie’ van Huib Koeleman