Contact

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
alle trainingen en cursussen

Masterclass diversiteit en inclusie Corner-Stone

Wanneer04 jun

WaarFier Bussum

Kosten€795

Voor veel organisaties zijn diversiteit en inclusie speerpunten in het beleid. Deels vanuit een moreel gevoelde verplichting. Maar vooral omdat men zich realiseert dat een diverse en inclusieve organisatie beter functioneert. Er is (meer) ruimte voor verschillende inzichten en meningen en medewerkers voelen zich meer verbonden en gewaardeerd. Maar hoe pak je het streven naar diversiteit en inclusie structureel aan? Hoe communiceer je erover? En: hoe krijg je managers en medewerkers hierin mee?

In de masterclass ‘werken aan diversiteit en inclusie’ neemt Huib Koeleman je mee langs de cruciale stappen. Van het creëren van bewustwording, het met elkaar erover praten en het voorbeeldgedrag van leidinggevenden tot een check op de structuren en systemen in de organisatie: wat houdt inclusie tegen? Vanzelfsprekend met veel aandacht voor de interne communicatie rondom diversiteit en inclusie: inspiratie voor campagnes, aandacht voor het gebruik van woord en beeld etc.

In groepsverband werk je vervolgens aan een stappenplan voor je eigen organisatie op weg naar inclusie en diversiteit. Wanneer je serieus werk wilt maken van diversiteit en inclusie in jouw organisatie en managers en medewerkers hierin wilt meenemen, dan is deze masterclass een goede start.

Klik hier voor meer info en inschrijven