Vaarwel Puck, hallo Sander

Vaarwel Puck

Met onze officiële oprichting per 1 november 2015 was ook meteen mijn (Puck’s) eerste werkdag bij Orange Otters een feit. Mijn eerste echte ‘grote mensenbaan’! Sindsdien heb ik bij vele leuke opdrachtgevers rondgelopen, heb ik veel geleerd en bovenal met ontzettend veel plezier samengewerkt met de andere otters. Een erg mooie tijd, waar binnenkort een einde aan komt omdat ik dan de overstap maak naar de Change & Leadership afdeling bij PwC.

Zoals Huib het mooi verwoordde: “Je hebt mensen die weggaan, en je hebt mensen die ergens naartoe gaan.” Voor mij voelt het inderdaad zeker niet alsof ik weg ga bij Orange Otters, want op een bepaalde manier zal ik me altijd een klein beetje ‘Orange Otter’ blijven voelen. Wel zie ik het als een nieuwe, toffe uitdaging waar ik naartoe ga om een volgende stap in mijn ontwikkeling na te jagen. De tijd is gekomen om het stokje aan een nieuwe Otter over te dragen!

Hallo Sander

En die nieuwe Otter, dat ben ik (Sander Dorst). Ondanks dat ik al een tijdje bij Orange Otters rondloop en dus niet helemaal nieuw ben, ben ik sinds 1 september stagiair-af en officieel in dienst. Tijdens mijn stage heb ik mijn scriptie geschreven over het gebruik van data en sociale netwerkanalyses om de interne communicatie te verbeteren. Bij Orange Otters hoop ik deze lijn voort te kunnen zetten en de communicatieadviezen met behulp van data en onderzoek te versterken. Ik heb er veel zin in en kijk uit naar alle uitdagingen die gaan komen. In contact blijven met Puck? Voeg haar toe op LinkedIn! In contact komen met Sander? Stuur een mailtje naar sander@orangeotters.nl of bel naar 06 36302180.