Training sneller en beter online voor manager, directeur of ondernemer

Haal jij alles uit je digitale werkplek? Veel mensen werken niet erg efficiënt met hun computer, ipad of smartphone. En dat terwijl je een volle agenda hebt en eigenlijk je tijd zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken. Met de enorme toegenomen mogelijkheden van de techniek en de software is het echt de moeite waard om er eens bij stil te staan. Je wilt geen generiek verhaal, maar iets wat direct van waarde is en toepasbaar in jouw werksituatie. Een trainer die snapt waar je aanwerkt en wat voor jou belangrijk is. Die bovendien langskomt op jouw werkplek(ken). Vul onderaan je gegevens in en we nemen contact met je op. Of bel direct met Roosmarijn 0648526503.

Training digitale werkplek

Wij geven managers en directeuren training, zodat zij hun digitale werkplek optimaal weten te benutten. Door te observeren zien we waar verbeterpunten zijn. In (een serie van) sessies van 2 tot 4 uur gaan we in gesprek en aan de slag om jouw werkwijze te versnellen. Soms zijn er handige apps die je kunt gebruiken, waar je nog geen weet van hebt. En vaak kun je meer halen uit de software die je al ter beschikking hebt.

Persoonlijk en direct toepasbaar

De digitale uitdagingen zijn deels generiek, maar de toepassing en de voordelen die iemand wil halen zijn vaak persoonlijk. Door 1-op-1 te werken maken we het direct relevant en toepasbaar en gaan we in het tempo dat jou past. En als je vervolgens sneller dingen kan, is techniek hartstikke leuk!

Sneller en beter online. Digitale werkplek

Locatie

De beste plek voor de persoonlijke training is gewoon jouw werkplek. Het is ook mogelijk bij ons op kantoor in Amsterdam of Alkmaar.

Aanvraag training “sneller en beter online”

 

Alvast beginnen?

Lees dan dit blog met 5 tips voor jouw digitale werkplek. Sneller en beter online.

Agenda

okt
8
di
hele dag Cursus communicatie bij adoptie ...
Cursus communicatie bij adoptie ...
okt 8 hele dag
Cursus communicatie bij adoptie van digitalisering @ Spaces Vijzelstraat | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Ken de gebruiker Organisaties worden steeds digitaler. Computers nemen steeds meer werk uit handen. A.I. biedt kansen, maar is ook eng. De impact is voor medewerkers groot, en niet op te lossen met louter een

Archief