Contact EN

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Krista Blom

Communicatieadviseur

Interne communicatie en verandervraagstukken? Daar zet ik graag mijn tanden in. Eerder deed ik dit bij Rabobank, Universiteit Leiden en Gemeente Den Haag. Bijvoorbeeld een fusie tussen twee lokale banken, medewerkers betrekken bij vernieuwingen in het onderwijs of medewerkers verleiden tot duurzame keuzes in hun werk. Ik houd ervan me vast te bijten in het vraagstuk, te luisteren wat dit voor de organisatie en de medewerkers betekent en met elkaar te puzzelen om te komen tot een goede aanpak. Mensen daardoor in beweging brengen, is wat mij drijft.

Nieuwe dingen uitproberen

Ik denk graag in kansen en mogelijkheden, vind het fijn om met mensen samen te werken en ben oprecht nieuwsgierig naar wat mensen bezig houdt. Ook probeer ik regelmatig nieuwe dingen uit. Zo heb ik een tijdje een webwinkel gehad. Ik wilde van mijn hobby mijn werk maken en pimpte tweedehands meubels in mijn eigen brocante atelier. Heerlijk om bezig te zijn met kleuren, krijtverf en het opknappen van oude spullen. Maar de communicatie kriebelde toch en als sociaal dier werk ik liever samen met collega’s.

Genieten van het goede leven

Dus nu is meubels pimpen weer gewoon een leuke hobby. Net zoals alles met interieur en tuin trouwens. Daar kan ik mijn creativiteit goed in kwijt. Ik woon in Leidschendam met mijn man en twee kinderen. We gaan graag op vakantie naar mediterrane landen. Lekker genieten van de zon, de mensen, de natuur en het lekkere eten. Om vervolgens thuis allerlei recepten uit het vakantieland proberen zelf te maken. Koken en bakken vind ik heerlijk om te doen. In het bijzonder als we vrienden of familie op bezoek krijgen. Maar goed dat ik ook veel wandel, fiets en in de sportschool te vinden ben!

Als Orange Otter inzetbaar voor:

  • (interim) communicatieadvies in interne- en verandercommunicatie;
  • advies en begeleiding bij verandertrajecten;
  • begeleiden van workshops en trainingen;
  • contentcreatie voor interne communicatiemiddelen.