Contact EN

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Evani Seymor

Afstudeerstagiair diversiteit en inclusie

Ik heb de laatste fase van mijn opleiding Communicatie bereikt: het afstuderen. Tijdens de opleiding is mijn liefde voor interne communicatie aangewakkerd, omdat je dan veel in contact staat met je doelgroep. Tijdens mijn afstudeeropdracht ga ik onderzoeken hoe interne communicatie de diversiteit en inclusie binnen een organisatie kan bevorderen. Met als doel dat de medewerkers zich thuis voelen in de organisatie. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik graag leuke dingen met vrienden en heb ik een passie voor reizen.

Leren van andere culturen

Ik sta graag in de keuken en tijdens de afgelopen lockdowns ben ik de kookboeken ingedoken om allerlei nieuwe gerechten uit te proberen. Mijn oma heeft mij in deze periode geleerd hoe ik verschillende Surinaamse gerechten moet maken. Verder heb ik een passie voor reizen, want ik vind het erg leerzaam en interessant om kennis op te doen over verschillende culturen. En reizen is de ideale manier om veel te leren over je medemens. Al die ervaringen over andere culturen neem ik graag met mij mee om ook toe te passen op mijn leven.

Affiniteit met diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie zijn thema’s waar ik veel affiniteit mee heb. Ik vind het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft in de maatschappij, ongeacht je achtergrond, sekse, geloofsovertuiging, geaardheid, enz. Bovendien vind ik het essentieel dat iedereen zich thuis en veilig voelt binnen een organisatie. Ik denk dat een goede en betekenisvolle interne communicatie hier een belangrijke rol in speelt. Daarom ligt de focus van mijn onderzoek op hoe organisaties diverser en inclusiever kunnen worden, zodat medewerkers zich thuis voelen binnen de organisatie.

Als Orange Otter inzetbaar voor:

  • contentcreatie voor interne communicatiemiddelen;
  • onderzoek naar en advies over diversiteit en inclusie in organisaties.