Contact EN

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Dana Buijze

Afstudeerstagiair interne communicatie

Als vers uit de studiebanken gerolde studente Communicatie word ik enorm enthousiast van de combinatie tussen communicatie en het echte contact met mensen: interne communicatie. Je corporate story kan nog zo mooi zijn, maar als de medewerkers er niks bij voelen bereik je niet wat je zou moeten. Het verhaal begrijpelijk maken is dus wat ik leuk vind, het liefst zo origineel en creatief mogelijk. Verder houd ik me dagelijks bezig met gezond leven en ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Keeping the mind fit!

Gezonde actieveling

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Hier beoefen ik de sport powerlifting, wat inhoudt dat je zoveel mogelijk gewicht wil verplaatsen bij drie verschillende oefeningen. Sterker worden dus! Daarnaast heb ik een grote liefde voor wintersport. Heel eerlijk: ik ga liever op wintersport dan op zomervakantie. Al van jongs af aan sta ik op de ski’s en snowboarden krijg ik ook steeds beter onder de knie. Als het uitkomt ga ik in de winterperiode ook mee op wintersportkampen van middelbare scholen. Hier ben ik begeleiding in het kamphuis, maar ook op de piste.

Rotterdammer van een eiland

Inmiddels woon ik alweer drie jaar in het mooie Rotterdam, maar ik ben geboren en getogen in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee. Van rustig, klein dorp naar een grote stad die nooit slaapt. Van jongs af aan riep ik al dat ik ‘als ik groot was’ in de stad ging wonen, en dat is ook precies wat ik heb gedaan. En zoals ik het nu zie blijf ik hier ook nog flink wat jaren wonen!

Als Orange Otter inzetbaar voor:

  • Bezig met mijn afstudeeronderzoek voor opdrachtgever ProRail: hoe kan ProRail interne communicatie inzetten om de medewerkers te laten ervaren wat ERTMS inhoudt en voor hen betekent, om zo bewustwording te realiseren.
  • Meekijken met de andere Otters, om zo meer over het interne communicatie vakgebied te leren