Contact EN

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Dana Buijze

Junior communicatieadviseur

Als vers uit de studiebanken gerolde junior communicatieadviseur word ik enorm enthousiast van de combinatie tussen communicatie en het echte contact met mensen: interne communicatie. Je corporate story kan nog zo mooi zijn, maar als de medewerkers er niks bij voelen bereik je niet wat zou moeten. Het verhaal begrijpelijk maken is dus wat ik leuk vind, het liefst zo origineel en creatief mogelijk. Verder houd ik me dagelijks bezig met gezond leven en ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Keeping the mind fit!

Sterke actieveling

Zoals ik al noemde ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden in de sportschool. Hier beoefen ik de sport powerlifting, wat inhoudt dat je zoveel mogelijk gewicht wil verplaatsen bij drie verschillende oefeningen. Sterker worden dus! Daarnaast heb ik een grote liefde voor wintersport. Heel eerlijk: ik ga liever op wintersport dan op zomervakantie. Al van jongs af aan sta ik op de ski’s en snowboarden krijg ik ook steeds beter onder de knie. Als het uitkomt ga ik in de winterperiode ook mee op wintersportkampen van middelbare scholen. Hier begeleid ik in het kamphuis, en ook op de piste.

Rotterdammer van een eiland

Inmiddels woon ik alweer ruim drie jaar in Rotterdam (sinds kort in Vlaardingen), maar ik ben geboren en getogen in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee. Van rustig, klein dorp naar een grote stad die nooit slaapt. Van jongs af aan riep ik al dat ik ‘als ik groot was’ in de stad ging wonen, en dat is ook precies wat ik heb gedaan. En zoals ik het nu zie ga ik hier voorlopig nog niet weg!

Als Orange Otter inzetbaar voor:

  • (interim) communicatieadvies in interne- en verandercommunicatie;
  • contentcreatie voor interne communicatiemiddelen;
  • begeleiden van workshops en trainingen;
  • schrijven en redigeren van teksten in gewonemensentaal.