Sander Dorst

Sander Dorst profielfoto.jpg

Enthousiast en rationeel

Ik ben Sander, de jongste Otter in de vijver. Net afgestudeerd en met een frisse blik betreed ik het communicatie-werkveld. Mijn enthousiasme en leergierigheid worden niet in de weg gestaan door mijn andere eigenschappen; rationaliteit en nuchterheid. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren en hoop me snel te ontwikkelen tot een volwaardig communicatieadviseur.

Data en communicatie

Van jongs af aan hou ik van cijfers: wiskunde was mijn beste vak en ik verdiende een zakcentje door hier bijles in te geven. Tijdens mijn studie, Communicatie en Beïnvloeding, leerde ik hoe ik cijfers kan combineren met dat andere waar ik zo van hou: communicatie. Door cijfers op de juiste manier te gebruiken kan je gerichter zoeken naar de ware oorzaak van een probleem, om hier een passende oplossing voor te vinden.

Je kan mij bereiken via

sander@orangeotters.nl
m: +31636302180
LinkedIn-Logo-02

Reizen

Foto van Sander Dorst

Graag verleg ik mijn grenzen door mooie reizen te maken. Azië heeft mijn hart gestolen, maar ook dichter bij huis heb ik een hoop moois gezien. De laatste reis? Met de trein van Athene terug naar Utrecht.

Lezen

Naast cijfers houd ik ook van letters; ik lees graag! Wegdromen in een roman, of geïnspireerd worden door non-fictie, ik vind het heerlijk. Mijn mooiste boeken van beide genres? Respectievelijk Dit zijn de namen van Tommy Wieringa en Sapiens en Yuval Noah Harari.