Puck Isfordink

Puck-Isfordink

Geboeid door communicatie in organisaties

Tijdens mijn studie raakte ik steeds meer geboeid door interne (communicatie)processen in organisaties, met name gedurende veranderingen. Ik ben daarom de master Beleid, Communicatie en Organisatie met de richting Organisatieadvies en –verandering gaan doen, waarin ik meer inzicht kreeg in het (dis)functioneren van organisaties. Naast mijn studie heb ik mij altijd zo veel mogelijk ontwikkeld op professioneel én persoonlijk vlak met werk, stages, bestuurs- en buitenlandervaring.

Enthousiast en leergierig

Kenmerkend voor mij zijn mijn enthousiasme, leergierigheid en betrokkenheid. Ik maak nieuwe opdrachten en informatie snel en toegewijd eigen en weet snel verbanden te leggen. Ik zie het als uitdaging om te ontdekken waar de schoen wringt. Daarbij hou ik van doorwerken en lever ik niet graag half werk.

Je kan me bereiken via

puck@orangeotters.nl
m: +31622548397
LinkedIn-Logo-02

Reiziger

Mijn grootste passie is reizen. Ik ben verliefd geworden op Zuid-Amerika toen ik een halfjaar in Buenos Aires studeerde. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik in India en Nepal en heel veel in Midden- en Zuid-Amerika gereisd. Eén van mijn reishoogtepunten tot nu toe is drie dagen lang op een Peruaans vrachtschip door de diepste krochten van de Amazone varen, met niks meer dan mijn eigen hangmatje, de geluiden van de jungle, elke avond indrukwekkende onweersbuien en de meest prachtige sterrenhemels. 

Reizen - 1 Puck Isfodink


Groot gezin

Ik ben de tweede in een gezin van vijf kinderen. Ik heb het altijd heerlijk gevonden om zoveel drukte en gezelligheid om me heen te hebben. Ook nu ben ik nog heel close met mijn vier broertjes en zusjes.

Kookfanaat

Koken - 1 Puck Isfordink

Ik hou ontzettend van koken en ben dan ook regelmatig in de keuken te vinden. Ik probeer graag nieuwe recepten uit alle windstreken van de wereld.

Nachtleven

Hard werken en sociaal actief zijn gaat bij mij altijd hand in hand. Ik geniet er ontzettend van om in Amsterdam te wonen en maak graag gebruik van de diverse feestjes en evenementen die de stad te bieden heeft. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak in het Amsterdamse uitgaansleven te vinden, of het nu is voor een speciaalbiertje, een optreden of een nacht dansen.

nachtleven puck isfordink