Het nieuwe boek ‘Interne Communicatie’ van Huib Koeleman

Op 8 april komt het nieuwe boek van Huib Koeleman uit. In dit vervolg op het boek Interne communicatie als managementinstrument geeft Huib Koeleman handreikingen om de interne communicatie in de organisatie te verbeteren; op medewerker-, team- en organisatieniveau.

Over het boek

In het boek wordt stapsgewijs uitgelegd hoe de organisatie een passende visie op interne communicatie kan ontwikkelen. Vervolgens worden communicatievormen besproken die het beste bij deze visie aansluiten; persoonlijk en digitaal. Interne communicatie is een verantwoordelijkheid van iedereen. De rollen van managers, medewerkers en communicatiespecialisten worden beschreven. Op de bijbehorende website, die later volgt, vind je extra tips, achtergrondinformatie en cases.

Het boek behandelt actuele thema’s, zoals het belang van engagement, internal branding, verandercommunicatie en de inclusieve organisatie. Daarbij kijkt de auteur over de grenzen van het vak: ook bevindingen uit de HR-, organisatiekunde en neuropsychologie komen aan bod.

Dit boek is geschreven voor communicatie- en hr-experts die de interne communicatie in hun organisatie willen verbeteren. Interne communicatie is ook geschikt voor hbo- en wo-studenten die dieper op het onderwerp ‘communicatie in organisaties’ willen in gaan.

Ben je enthousiast geworden? Reserveer het boek dan via Managementboek.com. Je hebt het boek dan zo snel mogelijk in huis!