Masterclass engagement & change

Wanneer:
9 mei 2017 @ 09:00 – 17:00
2017-05-09T09:00:00+02:00
2017-05-09T17:00:00+02:00
Waar:
Jaarbeurs, MeetUp Beatrixgebouw
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht
Nederland
Contact:
P&O Congressen

HR-communicatie bij verandering

Omgaan en inspelen op veranderingen is aan de orde van de dag. Soms sta je achter een verandering, soms ben je enkel de boodschapper. Juist dan kan het lastig zijn om van een verandering een succes te maken. Hoe kan je een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leer je in 1 dag hoe je dit op de juiste manier aanpakt!

Schrijf nu in 

HR én communicatie is een gouden combinatie

Duidelijk is dat betrokkenheid van medewerkers een van de succesfactoren bij verandering is. Hierin speel jij een cruciale rol. Interne communicatie verdient extra aandacht om van medewerkers commmitment te krijgen voor de veranderingen en om hen te helpen begrijpen waarom en hoe de verandering plaatsvindt. Pak daarom nu de regie en word een communicatiedeskundige bij verandering.

Programma

In deze interactieve masterclass staat Huib Koeleman stil bij de factoren die engagement bevorderen. Zowel in ‘normale’ situaties als bij verandering. Huib gaat in op zeven verschillende visies van veranderen en communicatie die daarbij passen. Praktijkgerichte oplossingen staan centraal in deze masterclass. Denk hierbij aan oplossingen voor het versterken van lijnmanagers tot de inzet van nieuwe interne communicatievormen zoals stories, blogs, yammer en webinars. Een speciale rol is ingeruimd voor visuele vormen van communicatie, zoals infographics, die in de huidige beeldcultuur steeds meer worden toegepast.

Resultaat van de dag

  • Je weet het ‘waarom’ achter veranderen en ziet het belang van engagement bij medewerkers.
  • Je hebt inzicht in de 7 visies op verandering en je weet welke past bij jouw verandering.
  • Je kent de communicatie interventiemogelijkheden, waaronder ook de mogelijkheden van (interne) social media.
  • Je weet welke rol je kunt pakken: van strateeg tot coach.
  • Je hebt de roadmap naar een succesvolle verandering in handen dankzij alle praktische tips.

Profiteer samen van €200 korting

Kom samen met je collega en leer hoe je in toekomst nóg beter kunt communiceren en samenwerken. Jullie krijgen €100 korting en betalen slechts €499 (pp/excl BTW).

Meer informatie